Bad update.

Jag har bara inte hunnit blogga! Men på mässan köpte jag ett par rosa benskydd, ett rosa pannband, rosa tyglar & lite mer (: Bilder & ett klipp från hoppningen kommer kanske! Jag skulle köpt ett rosa träns men full var slut så jag får beställa ett xd Annars var showen jättekul :D C'ya!

If I could fall into the sky, do you think time would pass me by?

Så fin!

25 Februari 2012. Kelly.

Jag red ut & tog en liten bustur. Jag gjorde även gallopombyten på rakspår & jag tror jag har kommit på hur jag ska göra nu för det går bara bättre & bättre + att hon byter utan att sakta av! (: Sen så red jag förbi banan & tog ett litet pass där. Tunnorna stod framme med ett litet kryss & Kelly har ju alltid tyckt att det är jätteläskigt att gå nära dom... Så idag bestämde jag att vi skulle hoppa över det! Till en börja med så var hon rätt nervös & hoppade till så fort hon nuddade en bom. Sen så gjorde hon konstiga & höga språng dom 3 första gångerna, men allt flöt på & sen hoppade hon dom utan problem (: Hon var jättefin i traven & gallopen oxå! Hon sökte sig nedåt & gick jättelugnt & fint.

Gammal bild... men jag har inga nya än ^^


Snart Göteborg horse show!

HejHej (: Jag har nu varit vaken i en timma & ska snart ut till stallet. Senare idag blir det att fixa lite inför i morgon då jag ska till Göteborg horse show (: Jag har absolut inga planer på vad jag ska köpa men jag hittar väl något som alltid. Jag ska i alla fall leta efter något snyggt schabrak & ett 2 - delat pannband. Men nu ska jag fixa lite andra saker! C'ya.

Hoppning på LRK.

Jag åkte med Gabriella & Simon trots allt ;D Det gick jättebra & såg jättefint ut på deras hoppning idag (: Speciellt Nathalie som hoppade OnaTopp, hon är ju en relativt ung fjording & har inte hoppat så högt i sitt liv (:
Laddar dock bara upp 2 bilder för att det blev så många xd
Gabriella & TimTim.

Nathalie & OnaTopp.


1 dag i skolan, nu tar jag helg!

Gick till skolan idag & nu är jag ledig igen ;) Ska kanske åka med Gabriella till LRK sen & fota, men jag tvivlar på om jag orkar så vi får se (: Annars har jag inte hunnit göra så mycket, har mest bara suttit här hemma sen jag kom hem xd Kände att detta var ett väldigt onödigt inlägg...
C'ya!


23 Februari 2012. Kelly.

Idag blev det en skogstur med klättring (: Hon var faktiskt jättefin idag & gick hur lugnt om helst! Dock var hon lite pigg i gallopen & ville inte riktigt lyssna emellanåt men annars gick hon jätte fint. Jag gjorda massa halter & ryggningar idag, dels för att hon ska lugna ner sig. Turen flöt på & så avslutade vi med kyrkobacken.

Vår & sommarkänslor!

Underbart väder, jag är på bättringsvägen & ska strax ut till tantis för en ridtur i skogen! Ha en skitbra dag! ♥

Gulligt (:


Bilder på lurvan!

Jag åkte ut till lilltjejen lite trots att jag inte orkade ^^ Laddar bara upp några nu, får se om jag laddar upp fler sen. Klaga inte på kvalitén, hihi jag hade fel inställning :C




Gjorde om designen lite...

Som jag har sagt tidigare ville jag ju gå i ett blått tema & jag tycker jag har fått till det näst intill så som jag vill ha det (:

Fortfarande sjuk. Kände mig lite bättre förut idag men nu är jag rätt nere faktiskt. Förhoppningsvis så kommer det väl inte hålla i sig allför länge!

I morgon tänkte jag försöka slänga in en liten bildbomb. Lite blandade, gamla & nya bilder på hästarna (: Men det blir bara om jag orkar & hinner.
Hare bra, & godnatt!


Sjuk...

... Men jag hoppas på att bli bättre till onsdag då det är hoppträning! Och absolut till helgen då det är Göteborg horse show!


19 Februari 2012. Kelly.

Jag tog en skrittur barbacka (: Kanske 20 minuter? Men hon fick röra på sig i alla fall & jag fick komma ut! Hon var jättepigg, dock var det nog inte bra för mig ^^ Känner en lätt förkylning komma.
Kellys bebis, Firefly (:

Beslutsångest.

Åh! Jag kan verkligen inte bestämma mig om jag ska rida eller om hon ska stå! Vädret är visserligen bra nu men det skulle börja regna vid 5 & då kommer jag knappt hinna ut. Jag åker ju självklart ut & mockar så får jag väl helt enkelt se hur jag gör med ridningen. Hon dör ju inte av att stå en dag extra ;)


18 Februari 2012. Kelly.

Jag red ut idag! Vädret var bätte än vad jag trodde det skulle bli (: Till en början var hon jättepigg & ville inte lyssna alls. Jag gjorde mycket halter, skänkelvikningar & ryggningar bara så hon skulle varva ner & inte gå / springa på så himla fort! Det funkade tillslut & i traven gick hon jättefint. Dock ville hon väl springa på några gånger men mer var det inte. Vi red förbi banan & jag tog några galloper samt gjorde några gallopombyten. Hon var verkligen jätteduktig med bytena idag! Jag travade ner henne lite på volter & det gick jättebra, dock var hon nog lite trött när jag skulle trava av henne i vänstervarvet för hon ville inte riktigt hålla igång den där lugna traven. Men dom 2 sista varven var hon jättefin så jag tyckte det räckte så (:

Bloglovin?

Jag har fått flera frågor om att följa varandra via bloglovin' Ska jag skaffa? Eller vad tycker ni?

Dålig uppdatering ...

Jag hinner inte blogga riktigt nu, ska strax ut & rida. Bloggar förmodligen mer sen.


Hihi, blev lite överaskad ^.^

Jag har blivit länkad på Emilias blogg (: ( http://emilialarsson.blogg.se/ ) Tack !(:


16 Februari 2012. Kalle.

Red ut med Lillemor (: Tog flygbanerundan, riktigt kul faktiskt! Jag gjorde inte så mycket avancerat med han idag därför att han gick ett rätt hårt pass på banan igår... Men annars var han jätte fin (: Min älskade plutt<3

Skitbild, vet ^^ Men han är söt i alla fall!

15 Februari 2012. Kelly.

Ridpasset idag var super! Hon gick som en klocka & lyssnade superbra, dock var hon lite busig emellanåt men jag älskar henne ändå <3 Jag låg & travade mycket på volter, gjorde lite gallopombyten, skänkelvikningar i gallop & förlängd trav. Hoppade även lite studs i gropen! Dock var hon lite busig & reste sig 2 gånger. Annars gick allt bra & hon var kanon fin!


Godnatt bloggen!

Nu lägger jag mig & kollar på American dad för att sen somna. I morgon väntar ett pass på banan med Gabbi som fotograf (:

:*


Kort UPPDATERING.

Notera "uppdatering"... Haha, nu ska jag dra iväg till LRK & kolla på lite folk (:


14 Februari 2012. Kelly & Kalle.

Som sagt var så red jag ut med Alicia i snön :D Det var jättekul, och jag tror Kelly gillade Bonzei ^^ Hihi, vi tog en längre runda idag & red lite överallt xD Båda hästarna var jättebusiga men taggade som fan! Kelly lyssnade faktiskt jättefint & vi kunde till & med ligga bakom utan att hon började studsa & dra. Jättekul idag verkligen, måste göra om ;D


Sen tog jag Kalle & red ut med Clara, mindre roligt efterssom det började snöa supermycket. Vi tog bara vanliga rundan. Och så hoppade jag stocken med Kalle :3 Jag brukar ju inte hoppa honom eftersom jag är van vid Kelly, men det gick jättebra (:


Massa snö, men vart är solen?

Hej, mamma är på något möte & när hon kommer hem ska jag ut till stallet & rida med Alicia (: Åh, jag hoppas verkligen solen tittar fram! Framförallt i morgon & i helgen efterssom jag ska rida på banan & Gabriella ska med & fota.


Petit fleur - Liten blomma.

Om jag skaffar "egen" häst/föl så ska jag döpa den till Petit fleur. Jag tycker det namnet är sjukt fint & jag minns på min förra ridskola i Götene att det fanns en vit liten arab blandning med det namnet! Och gud vad jag älskade henne!
Vilket hästnamn gillar ni bäst? (:


Modernare träd!

Haha, jag har ju glömt att berätta, I söndags när jag & Nathalie var ute i skogen med Camilla så hittade jag, av ren slump ett headset hängandes i ett träd xD Fatta att vi skrattade!


Polishästshow i Göteborg (:

Idag har jag, mamma & Nathalie varit i Göteborg & kollat på en uppvisning av ridande polisen (: Riktigt kul faktiskt! Och på slutet kom lite polishundar in. Dom visade bland annat upp hur dom tränar hästarna till att bli "modiga" & massa annat. Dock glömde jag kameran hemma... Men jag tänkte ladda upp ett klipp (mamma filmade med mobilen ^^) någon gång i morgon, om jag hinner det vill säga! Så ni får hålla utkik för det var rätt kul att titta på (:

Min fina lilla ponnyprinsessa <3



Jag vill ha sommar!

Jag är trött på den här kylan! Tänk att kunna rida ut en varm sommar eftermiddag! :D
Vart rider ni på vintern? (:



Bilderna på Camilla (:

Jag laddar inte upp alla, vi tog runt 800 bilder xD Jag kanske laddar upp fler någon annan dag (:








Nathalie gästbloggar !(:

Tjenare alla monsterdiggare :D JUST NU sitter jag och Jonna i soffan och skrattar lite...och förut när vi var ute hos Camilla så hittade Jonna ett headset i ett träd xD Jag skrattade så jag trodde ja skulle ramla ihop...xD OCH nu måste jag sluta...hejjsvejjs :D

1 bild.

Nu har jag & Nathalie kommit hem från stallet. Bildbomb på Camilla kommer senare. Här får ni en utav bilderna så länge (:


Finaste, bästaste, underbaraste Camilla!

Nathalie kommer hit om 45 minuter & då cyklar vi ut till Camilla :D Kameran hänger såklart med så vi får se om lite nya bilder kommer upp sen! Write to ya later :*


Fler besökare!

Jag kom att tänka på att jag hade besöksrekord här förra veckan ^^
Vad är erat knep för att få fler besökare?


11 Februari 2012. Kelly.

Therese var här i morses & sa hejdå till Kelly. Efteråt red jag ut med Virve, det gick verkligen skitdåligt idag -.- Sadeln låg jättekonstigt, hon ville inte lyssna & allt var allmänt jobbigt! Vi red förbi banan en snabbis så jag kunde rida igenom henne lite & det gick väl rätt bra i alla fall. Vi fick igenom lite rena gallopombyten & lite slutna. Hoppade även lite granris i vår lilla hoppgrop ^^

LRK bilderna ...

Det blev inte många bilder idag, eller det var, men datorn stängde av sig när jag ladda över dom till datorn så nästan alla försvann ...
Gabriella & TimTim.

Nathalie & OnaTopp.






Ny design! + shema för veckan!

Heej (: Nu har jag fixat en ny design till bloggen! Efterssom jag fixat designer åt massa kompisar nu det sista så blev jag helt enkelt jättesugen på att byta jag med ^^ Fast, egentligen ville jag gått i ett ljusblått tema men dock hittade jag inte just DEN färgen jag ville ha :/ så vi får se hur det blir längre fram (: Just nu för stunden är jag nöjd!

Vid halv 6 sen idag ska jag åka med Gabriella & kolla när hon rider. Kameran kanske åker med så håll utkik efter bilder senare ikväll. Nu är det ju som sagt lov :D Ska verkligen bli jätteskönt att sova ut & att vara i stallet såklart! Haha, min lärare sa att vi absolut inte skulle göra läxor på lovet (y)

Schema för helgen / veckan:
Lördag - Uteritt på Kelly med Virve + ett litet pass på banan.
Söndag - Vara med Nathalie!
Måndag - Åka till Göteborg med Nathalie & Mamma!
Tisdag - Uteritt på Kelly med Alicia.
Onsdag - Pass på banan med Kelly, Gabriella fotar!
Torsdag - Träna.
Fredag - Kelly vilar.
Lördag - Förmodligen ett pass på banan med Emelie, Malva fotar.
Söndag - Uteritt med Kelly (Ev, hoppträning)


Design till Alicia!

Fixat Alicias blogg! Gå in & kolla ---> HÄR! hoppas du blev nöjd (:

Kelly 22/1

Slänger in lite bilder som jag tog på Kelly den 22 Januari tror jag det var... Ingen av bilderna blev bra för hon ville inte stå still & jag hade inte lärt mig kameran riktigt än.






Jag vill ut till stallet!

Hej! Jag har precis kommit hem från skolan. Bara prov idag >.< Först nationella, sen engelska & sist SO! Jag ska snart åka iväg & träna, men jag är sjukt hoppsugen! Jag blev så himla taggad igår kväll. Haha, & nu för en stund sen blev jag väldigt bloggsugen xD Men nu vet jag inte vad jag ska blogga om! Vad tycker ni? Sen funderar jag på att ha en dagens blogg... Är det något som ni skulle vara intresserade av att vara med I?

Ursäkta små bilder... Men dom är tagna med mobil & går inte att ha större.

Dåligt bloggande...

Jag ber om ursäkt för dåligt bloggande nu veckan ut... Men det är verkligen jättemycket i skolan! Massa prov & nationella i morgon samt SO prov... Men haha, jag missar spanskan :D I morgon får det nog bli en chill dag med massa läxläsande -.-' För i helgen är det ridning & nästa vecka är det sportlov! :D Men ni får ha det så bra så länge, jag ska försöka uppdatera så mycket jag hinner, orkar & kan!

8 Februari 2012. Kelly.

Åh, vilket pass! Hoppträningen idag var super! Visserligen var hon väldigt pigg & både bockade & sparkade bakut, men annars hoppade hon superbra & bara gjorde sitt allra bästa! Vi hade allt från kombinationer till trippelbarr & hon tyckte det var superkul, dock kändes det inte som jag var med i hennes jättesprång men jag får väl lita på Jesper & tro att det såg bra ut. Det var tyvärr ingen som fotade idag så det får bli en bild på världens finaste Xet von keirzenhof ♥


Why? Why can't this moment last forever more?


Jag är helt besatt av låten, jag älskar den! Den är så himla fin (:


<3
Why, why can’t this moment last forever more?

Tonight, tonight eternity’s an open door
No, don’t ever stop doing the things you do
Don’t go, in every breath I take I’m breathing you

Euphoria
Forever, ’till the end of time
From now on, only you and I
We’re going u-u-u-u-u-u-up
Euphoria
An everlasting piece of art
A beating love within my heart
We’re going u-u-u-u-u-u-up

We are here, we’re all alone in our own universe
We are free, where everything’s allowed and love comes first
Forever and ever together, we sail into infinity
We’re higher and higher and higher, we’re reaching for divinity

Euphoria
Forever, ’till the end of time
From now on, only you and I
We’re going u-u-u-u-u-u-up
Euphoria
An everlasting piece of art
A beating love within my heart
We’re going u-u-u-u-u-u-up

Forever we sail into infinity
We’re higher, we’re reaching for divinity

Euphoria, euphoria
We’re going u-u-u-u-u-u-up
Euphoria
An everlasting piece of art
A beating love within my heart
We’re going u-u-u-u-u-u-up
Euphoria, euphoria
We’re going u-u-u-u-u-u-up

Lusen!

Haha, jag testar bara en sak (:

Förresten, har ni sett det roliga med headern? ;)
Och för er som hittar det så var jag medveten om det när jag gjorde bilden!

5 Februari 2012. Kelly.

Vi red ut ganska sent faktiskt ... Inte för att det gjorde något ;D Men hur som hellst, hästarna var superpigga & ville bara springa framåt hela tiden. Vi tog den vanliga rundan förbi ridbanan. Efter halva vägen började Kalle stegra sig eftersom jag galloperade före på Kelly, visserligen kanske bara 50 centimeter, men ändå ^^ Så då tänkte vi att Gabriella kunde rida före så hon satte iväg i gallop & Kelly taggade som attan! Jag ville ju ändå ha den här kontrollerade gallopen så jag tog ju förhållningar så att hon inte bara kunde springa iväg, haha då stegrade tantis oxå xD Dom lär av varandra (a) Men nej, resten av rundan gick jättebra & vi hoppade lite "liggande" granar (:


Stallet -vs- Stallet

Halloj (: Har för en liten stund sen kommit hem från LRK. Fotade lite på tävlingarna, kallt som fan var det! Så nu har jag varit hemma lite & om en stund kommer Gabriella hit & så ska vi ut & rida i det fina vädret. Hare bra!


Mystery / Euphoria

IIIIIIIHHH! :D Båda mina favvobidrag gick till final, moahaha har redan laddat hem låtarna :3

4 Februari 2012. Kelly.

Varit ute & ridit i kylan! Blev inte så länge ... men tantis var pigg & framåt som attan! (: Hon var lite seg i början & ville inte riktigt arbeta, men sen så efter en stund så blev hon jättefin (:
Liten bild, vet ... Men jag tror det var första gången jag red Kelly!

Cuz' this is what I'm made of.

Ja, som ni ser så bytte jag tillbaka till den gamla headern. Det var något som jag inte riktigt gillade med den nya ... Hmm, den var för kort & den här är för lång ^^ Så jag får väl sätta mig & göra en ny, bättre & mer lagom någon dag (: Bara det att jag inte vet vilka bilder jag ska ha med, haha xD

Nu sitter jag i alla fall & laddar hem en film & väntar på att maten ska bli klar (: Senare sen kommer Sanna hit. Vi får väl se vad vi hittar på, förmodligen ska vi väl spela tevespel, som vanligt!

Sjukt ridsugen är jag oxå ... men det får allt vänta till helgen !:D Hare bra!
Min fina, fina ponny som jag måste åka ut till snart!



Lusen!

Nu har jag bytt header (: Vi får se om jag kanske byter tillbaka till den gamla, jag gillade den ^^ Nu ska jag alldeles strax åka ut till stallet. Ni får en bild på Kelly (Lusen) så länge!



Ny header?

Vad tycker ni? Ska jag byta, Ja/Nej?
Om Ja, har ni några tips?
Om Nej, varför vill ni att jag ska ha kvar den här?

Looking for angels.

Kom inte på någon rubrik O.o
Ikväll är det hoppträning & nu om en stund så ska jag sätta mig med en liten So läxa. Den tar förhoppningsvis inte så lång tid för resten av klassen blev klara på typ 10 minuter, bara jag som har lite mer för att jag var sjuk förra veckan ... Hur som hellst så taggar jag sönder till ikväll ^^ Ciao!


RSS 2.0