21 April 2012. Kelly.

Hopptävling hos Elisabeth! Jag skulle hoppat 50 - 60 eftersom hon nyss har kommit igång med hoppningen igen, men första rundan gick inget vidare så jag hoppade bara 50 - 50.

Första klassen - Hon var väldigt pigg, ville bara springa. Jag kände inte att jag hade någon vidare kontroll. Vi fick ett stopp på grund av att vi kom i obalans, dels för att Kelly höll på att studsa hela tiden & dels för att vi kom in helt fel mot hindret! Men vi kom in superbra i kombinationen!

Andra klassen - Gick superbra! Jag kunde samla ihop henne innan hindren & hon taxerade jättefint. Hon fixade att öka dom sista gallopsprången mot hindren själv så jag behövde inte tänka på att få henne att komma rätt (Hon har ju inte vart vidare bra på hoppning så man har fått hjälpa henne med det mesta) Dock kom vi lite fel på kombinationen den här rundan, men jag han att rätta till det så vi kom bara lite nära. Men felfria blev vi & fick med oss en liten rosett hem (:

Lillfia efter tävlingen ♥ Mamma hade rosetten så den är inte med på bilden ^.^

18 April 2012. Kelly.

Jag red upp till banan & gjorde inte så mycket faktiskt xd Jag travade mest runt på fyrkanten & lät henne gå i form & så vidare... Hoppade även 2 språng på väldigt länge! Hon hade en jättefin bjudning & hehe... hoppade väldigt högt.

Fotat hästarna & Fått datorn!

Idag så har jag varit i stallet typ hela dagen, haha ^^ Jag har ridit & sen ville Gabbi att vi skulle ut & fota dom små sakerna. Bilder kommer men jag har nyss fått hem min dator som har varit på lagning så jag hinner inte just nu.

16 April 2012. Kelly.

Igår - Red ut med Gabriella! Nathalie var med & fotade, vi utforskade nya vägar ^^

Idag - Red ut i skogen, det var först jättefint väder men sen så började det hagla. Inget avancerat, jobbade henne bara.

4 April 2012. Kelly.

Glömde att skriva igår...

Jag red i alla fall ut en sväng på lilltanten (: Hon var jättepigg & hade supermycket överskottsenergi. Hon hoppade till för allt & var allmänt mesig, men hon lyssnade bra för det! Efter första gallopen ville hon bara springa! Haha, hon har nog saknat det (: Blev bara vanliga skogsrundan, allt flöt på & hon frustade som en tok på hemvägen.

Sneak peek!

Några av bilderna från idag, hästarna ville allt utom att stå framför kameran så bilderna är inget vidare! Får se om jag orkar ladda upp resten, det blev rätt många ^^Ja, ni ser ju... pinsamt dåliga...

Det blev inget!

Jag skulle ju rida Fia men när jag kom ut till stallet kände jag att jag inte ville rida ensam, så jag ringde Gabriella trots att jag visste att hon inte var hemma & kollade när dom skulle åka hem & om hon ville hänga med ut på en tur. Ja, det ville hon, haha ^^ Så jag tog in hästarna, förberedde, borstade dom, mockade osv. Sen fick jag ett sms runt halv sju om att dom nästan var hemma, så jag skulle bara kratsa hovarna på hästarna (Jag gjorde inte det innan för dom skulle endå få massa i hovarna ifrån boxen) & när jag väl kom till Kalle så hade han tappat en sko. Typiskt! Så det blev ingen ridning & eftersom det var så sent ville inte jag ge mig ut själv heller! Det hade dock inte varit några problem om det hade varit lite varmare, men nu var det jättekallt & jag hade ju varit där ute i ungefär 3 timmar ^^ Men jag tar bara en annan dag! (:

Haha, trött bildredigerings humor :O

Ny design, som ni kanske har märkt ^^

För det första, Amanda hade kommenterat att jag gör fina headers så TACK! (:

Jag ska förmodligen ut till stallet lite senare & rida Kelly, det blir en mysig liten skogstur. Jag har även gjort klart min uppsats vilket jag är väldigt glad över, för nu har jag hela lovet läxfritt! Vad ska ni göra för något roligt idag? :D

Btw, jag gjorde en ny design på grund av att den andra var så vintrig (:
puss

31 Mars 2012. Kelly.

Vi testade lillskruttan lite på banan & hon visade ingenting, varken i skritt, trav eller gallop! Snacka om att man blir glad då :D Så jag fick rida ett helt normalt pass. Dock var hon som en liten studsboll efterssom hon har stått såpass länge & bara blivit skrittad & så, men kul var det. I slutet longerade vi henne lite, dock markerade hon lite men det berodde nog på att hon behövde ett stöd för det släppte allt eftersom. Bästaste sessan ♥

RSS 2.0