Bildbomb - Hopplektion 30 September 2011.

Bilder från hopplektionen på LRK idag. Kameran ville inte vara med då allt ljus försvann, fick improvisera med att filma så några bilder är ur filmer. Obs, alla bilder är i rätt ordning.
Gabriella & Szaman.


Sen bytte hon till Herman då en tjej inte ville hoppa honom för att han var så tittig & det ser ni bevis på på bild nummer 2 & 3.Här försvann solen, detta var egentligen sista kortet. Men jag vill inte blanda ihop ryttarna.

Nathalie & Braveheart.

Rebecka & Ida.


Emma skulle varit med oxå, men tyvärr filmade jag bara henne & det blev inga bra kort.


27 September 2011. Kelly.

Ridit med Gabriella idag igen !:D
Skogen --> "Flygplansfälten" --> mot banan --> hem.
Hon var verkligen jättefin idag! Först stack vi till flygplansfälten för lite busgallop, där blev vi förföljda av några rådjur som oxå ville springa ^^ Hihi, så gulligt. På skrittvägarna gjorde jag lite skänkelvikningar, framdelsvändningar & böjde henne lite! På banan sen travade jag lite grann & hon sökte sig ner rigtikt bra. Blir så glad när hon verkligen vill! Jobbade lite på volter, 8:or & sånt. Inte bara att hon var fin på banan, hon var även otroligt nog jättefin i skogen, för att inte tala om lugn. Såg riktigt bra ut för Gabriella & Kalle med !(: På hemvägen sen var det ju lika mörkt somm sist & Kelly blev rädd för sin egen skugga, så hon gjorde någon slags skräckslagen piaff. Hihi, jag kommer ihåg när hon precis hade kommit & gjorde piaffer hela tiden, lite kul faktiskt ^^ Kan inte säga mer än att jag är jättenöjd med passet idag. Både jag & Kelly var trötta efter..


24 September 2011. Kelly.

Fick med mig Gabriella idag på Kalle. Tog en sväng till banan idag igen, dels ville vi inte rida i totalmörker & dels ville jag få tillbaka rytmen med Kelly eftersom det inte gick så bra igår. Allt funkade finemang, vi tog några småskutt över stocken först, eller ja Gabbi ville hoppa med Kalle & jag kunde inte motstå! Hihi, men allt gick super. Hon kom fint inpå nästan varje gång. Men som tur är har jag hittat ett sätt för mig inom hoppningen så att jag praktiskt taget nästan aldrig misslyckas med att vara med över språnget. Sedan upp för ett rejält dressyrarbete. Jag red mest på volter & skänkelvikning i gallop. Hon var lite sådär efter igår. Testade därför att böja henne lite till höger & vänster på rakspår, vilket gjorde så hon lossnade jätte mycket & blev jätte fin i slutändan. Lite gallop över bommar, lite tempoväxlingar, finns inget mer & säga än att jag är stolt över passet idag jämnfört med igår! För Gabriellas del, jag tyckte det såg jätte bra ut! Hon hittar Kalle mer & mer för varje gång. Hon & kalle tog även några språng över några "pinnar" som låg på tunnor, vilket oxå såg bra ut! Sedan på hemvägen då var det bäckmörkt ute.. Vi kom till en väg där det delas in i cykelbana & vår väg hem (cykelbanan är lite kortare, men man ska helst inte rida där). Hur som helst, det var jättemörkt på "vår" väg så vi gjorde en fuling & tog den belysta cykelbanan.. VILKET VI INTE SKULLE GJORT.. Haha, jag sa till Gabbi att sommarlovet hade varit kort. hon svarar,
- Ja, eller hu.... (något brummar i skogen) hur.... Jonna seriöst kan vi öka!!? seriöst Jonna!! Så står det en jävla älg där inne i skogen xd. Vi börjar ju stressa, sen helt plötsligt kom vi in i en väldigt snabb trav ända tills vi var ute ur skogen !(: Och det var väl praktiskt taget vår ridtur.


Wish i could turn back time.

2 dagar sen dom enda jag älskade försvann.. känns helt overkligt.
Önskar man kunde spola tillbaka allting då man kunde gjort något åt det, eller ännu bättre, att det inte ens skulle hänt. Jag kommer aldrig sluta älska er, mina 2 egna små lurvisar, mina första riktiga vänner, mina hjärtan, dom som fanns där. Föralltid vi, ses snart ♥


23 September 2011. Kelly.

Halloj. Fick med mig Alexandra som tog Kalle, slapp jag rida själv. Tog ett kortare pass på banan för vi var tidsbegränsade. Kelly verkade lite stressad idag men det släppte allt eftersom! Kände även att jag inte red sådär jätte bra idag.. Blev ett halvslarvigt dressyrpass. Vet inte men jag kanske inte hade världens fokus eftersom jag har kaninerna på hjärnan. Men hursomhelst, red lite på volter, trav över en liten bom & sånt. Sen bara för att jag kände för det tog jag ett litet språng över stocken. Hoppade faktiskt på den högsta delen idag! Hon skötte sig jättebra! Kom även fel en gång & hoppade ändå. Kändes som om hon var i hoppet i några minuter innan vi landade igen. Tyckte oxå det var jävligt kul att jag var med helt perfekt i språnget trots att det blev som det blev. Så roligt nu när jag tagit över hoppningen på onsdagar. Så där kommer jag vara med ungefär varannan vecka (: Men jag är i alla fall nöjd över ridpasset, på sätt & vis..hmm..ja. Som sagt var var det ju lite slarv-bus-seriös ridning idag.


Aww :')

Fick nyss reda på en rätt vacker sak! Precis i det ögonblick som mamma begravde kaninerna började kyrkoklockorna slå :').
Och när mamma tog in hästarna stannade Kalle vid graven & nickade innan han gick in :') Nu vet jag i alla fall att dom har det bra ♥


Baylis & Sotis♥

Det får inte vara sant. Ni skulle aldrig lämna mig, nu är ni borta & mitt hjärta är i tusen, miljarders bitar. Jag kommer ihåg allt som om det var igår, små lurvbollar som låg där i min säng. Er mjuka lilla päls, era små öron, era otroligt fina ögon. Mina alldeles egna små hjärtan. Tack för dom 9 underbara åren med er, jag kommer aldrig glömma er, aldrig någonsin. Ni är för värdefulla. Snälla kom tillbaka, Baylis & Sotis, Jag kommer aldrig sluta älska er ♥

- Vila i frid, 2011.09.22.

17 September 2011. Kelly.

Ridturen med Nathalie, blev ungefär samma runda som igår för att Titti inte hade några skor. Så vi fick ta några mjuka vägar. Kyrkobacken upp --> Banan, red lite där. Trav över bommar, öppna, slutna, skänkelvikningar, gallopombyten över bom, förlängd trav & böjningar. --> Kyrkobacken ner --> Sommarstugorna --> Islandshästarna --> Hem. Hon var inte riktigt sig själv idag. Kan väl ha och göra med att ett sto var med.. Men allt eftersom fick hon tillbaka mer & mer fokus. Några skutt över vattenpölar blev det med! På hemvägen var hon näst intill som igår. Skulle inte ha något emot att rida henne oftare.. Verkligen kommit underfund med henne nu, lika underbar (nästan) varje gång.
Älskade lilla Kelly♥


Idol.

Nu taggas Idol själv. Gillar inte ens Idol.. Mamma är någonstan & Sanna kanske sitter här. Nedladdningen är snart klar med, bara hoppas att den är "riktig" så ingen rolig människa lagt in något annat i stället ^^ Ha det bäst flodhäst.
<-- Flodhäst.


16 September 2011. Kelly.

Ridit med mamma idag. Tog en sväng till banan för lite markarbete. Eller ja, jag hade en liten bom på marken som jag travade & galloperade över. Liten bus/dressyr tur! Riktigt rolig att faktiskt bara komma ut & låta hästen busa lite. MEN! Jag red ju inte bara på måfå. Hon fick även jobba hårt i öppna, slutna skänkelvikningar & ökningar. Fin i form & jätte mjuk. Jag känner att jag verkligen hittat alla knappar på henne, allt går så bra nu för tiden! Efter det tog vi en kortis i skogen, bara så att vi inte harvar på banan hela tiden (: Super lugn & fin hela tiden. Skuttade över några vattenpölar på hemvägen. Kan knappt vänta på att komma ut i morgon, verkligen super härligt när hon är som hon är!


9d2, "roligaste klassen"

Tänkte skriva ut allt kul som händer/har hänt i vår klass, just detta inlägg kommer väl uppdateras då & då !(:
Jag & Sanna har inte den bästa humorn, men vi gillar den!

*7:an, Jonna fäller Daniel, Daniel flyger 700meter i klassrummet.
*9:an, Jonna ska öppna en dörr, dörren öppnas inte, "ASGARV".
*9:an, Jonna & Sanna äter glass, någon smäller igen en dörr, vi blir skiträdda. Båda flyger ur stolarna.
*7:an, Sebastian kommer & muppar. Jag tar tag i en soffa som Sanna sitter i (med någon form av superkraft), kastar den på Sebbe & springer iväg i raketfart xd
*8:an, Filip sätter 2 bollar under tröjan & får världens boobies.
*8:an, Ako ska hämta en innebandyboll, jag sparkar på den, han snubblar & utbrister ooh jävlar! Jag & sanna asgarvar.
*9:an, Tekniken. Lyssnar på en cd, en gubbe pratar på engelska. Världens roligaste uttal (egentligen bara Jag & Sanna som tyckte det var kul).
*8:an, No lektion. Lotta pratar om skelett, Emil kastar ut ett pappersplan genom fönstret, skriker, Kolla vad det flyger! Hela klassen går till fönstret.


Bildbomb - Häggs.

Laddar upp lite bilder. Dom kommer i lite random ordning.Jag & Kameran har inte varit överens dom här dagarna, & ljuset har varit sådär. Men och? Får ändå min nya snart.


Bildbomb - Häggs.

Hej bloggen !(a) Varit lite krasslig idag.. Men vid 4 tiden kom Gabriella hit skoj skoj !(: Vå åkte först ut till Baron & Jades(Joudas) & tog lite kort (Y) Efteråt åkte vi lite på måfå i skogen.. Haha, gabbi hittade någon konstig låda hon ville kolla, men ingen vågade xd Sen åkte vi till matmaggan för att Gabbi skulle köpa marabou 2 för 30 xd Efter det åkte vi hem, kollade på stallkompisar & sen åkte hon hem. Jätte roligt faktiskt, får va snart igen !(:

Dagens bilder, inte alla men..

Vädret var inte det bästa, men bild nummer 2 är helt klart bäst ! xd


7d2, 8d2, 9d2. Jag kommer aldrig glömma er.

9d2, en klass man helt klart aldrig glömmer. Ett gott skratt varje dag.

Från dom blåa conversen i mitten & höger. Jag, Alexandra, Hanna, Sanna, Amelie, Malin (går inte i våran klass), Månia, Sandra & Rebecka. Kommer aldrig någonsin glömma den klassen, något nytt varje dag. Allt från att jag fäller folk till att folk skjuter pappersflygplan genom fönster. Och folk som gör gulliga saker hela tiden! Kommer verkligen bli tråkigt att lämna ALLA. :(


10 September 2011. Kelly.

Ridit med Nathalie idag som fick låna Kalletott! Riktigt roligt faktiskt, Kelly var mjuk & fin hela turen & det såg bra ut för Nathalies del med. Kelly blev lite stressad i början av turen & hade lite svårt att hitta fokus efteråt, men i alla fall vi red mot ridbanan där alla människor sprang rådalunken (varav att Kelly blev stressad) mot flygfälten för en räcergallop! Skit kul, hon taggade verkligen. Det är ju visserligen bra oxå efterssom hon har blivit rund om magen ;) Hihi, sen tog vi skogsvägen hem & hoppade lite vattenpölar. Nu äter jag sallad för Nathalie åkte hem, hon hade blivit förkyld stackarn. Men trots det red hon med mig ändå, starkt gjort! Händer nog inte så mycket mer idag, ska kolla runt lite efter bra systemkameror eftersom jag inom väldigt kort köper en. Några förslag? Vill gärna ha en bra, som dels kan ta flera kort på en gång, självklart ska den kunna filma med xd Lite inne på en Nikon D3100.. hmm, får luska lite i det. Men nu ska jag tillbaka till mitt. Laddar en film oxå som måste ses! Harebra!


9 September 2011. Kelly.

Kelly var helt awesome idag! Började med att jag skrittade för att känna av om hon var halt, LM hade tyckt det när hon var ute sist.. inte då! Hon var så frisk hon kunde bli. Så jag hade planerat att skritta förbi ridbanan, ta skogen & sen hem fast bakåtvänt. Gick ju inte, för när jag kom till banan hade dom satt upp stolpar på hela ridbanan inför rådalunken. Då blev det ett pass där med förlängd trav, gallopombyten, skänkelvikningar, framdelsvändningar & gallop på ökade & minskade volter, hon var helt otrolig. Fin i formen hela tiden ville verkligen jobba! Aldrig varit så stolt över henne. Tog till och med ett skutt över stocken, först i trav & sen i gallop, klockrent! Helt underbar säger jag bara. Tog senare en liten kortis i skogen bara för att trava/skritta av henne. Verkligen en härlig tur, precis som dom turerna på Victor. Hoppas hon är lika fin i morgon. Kalle hade trampat av sig en sko.. men som tur är kommer hovis på morgonen så jag & Nathalie kan rida ändå ! (: Hur som helst, Kelly var jäääääätte trött efter ridningen. Så fick hon ett äpple med som vi hittade på vägen hem ^^


Foto, stallet, Nathalie<3

Varit med Nathalie idag, skoj skoj ! (:
Hon åkte hem för en liten stund sen. Hon kom hit strax efter att jag kom hem från vara med klassen, vi kollade på en fransk akrobatikgrupp, IETO. Så först drog vi till donken & åt glass. Efter det åkte vi till stallet, var där ett tag. Hihi sen åkte vi ut till skogen & fotade! Verkligen en toppen dag som är värd att minnas! Hoppas vi kan hitta på något snart igen.

Nathalie♥Liten bildbomb (:Alla bilder utom den på molnen är tagna med mobil, och  jag har inte tatt alla bilderna.

3 September 2011. Kelly.

Hejsan. Ja, vart ska jag börja? Kelly var lite seg idag & helt ofokuserad. Det började med att hon såg en ekorre, men i hennes ögon var det väl en blodtörstig tiger ^^ Då blev hon stressig nästan hela turen, stackars lilltjej :( Men annars jobbade hon på så gott hon kunde! Hon var nog lite trött sen igår.. På banan gjorde jag massa volter & skänkelvikningar, & ja ett "halft" gallop ombyte ;) Lite läskigt när vi skulle hem, det hade börjat skymma lite & något prasslade i skogen o.O Hihi.


2 September 2011. Kelly.

Hello, sry att jag inte han skriva mer igår ;* Kom hem lite sent.
Men Kelly var en liten ängel, fin i form hela tiden & jag behövde knappt göra något! Lilla söttanten, hihi vi gjorde lite allt möjligt i skogen, skänkel vikningar bland annat. Så idag blir det ett skog/bane pass, ska jobba lite med min sitts på banan (: Och dels att få henne finare i traven (: Skriver nog mer sen. Puss!

Lilltjej<3


RSS 2.0