Schema för veckan!

Måndag - -
Tisdag - Kelly - uteritt med Gabbi.
Onsdag - Kelly - Hoppträning, Anderstorp.
Torsdag - Kelly - vila.
Fredag - -
Lördag - Kelly - Uteritt / Banan.
Söndag - Kelly - Centimeterhoppning LRK (:


Gabriella & Xet!

Heej! Hade askul igår med Gabriella, vi var lite hos Xet & jag cyklade med dom till banan för att ta kort / hålla en liten lektion (: Han gick verkligen awesome! Hihi, sen åkte vi hem till henne & åt men vi pallade inte värma maten så den åt vi kall >.<
29 Oktober 2011. Kelly.

Tog en mysig liten skogsrunda förut. Dock fick jag ta 2 galloper (en höger & en vänster) på banan för hon krånglade lite i skogen. Hon kändes helt okej idag, supermjuk, haha men damen var allt på lite bushumör! Blev några skutt över vattenpölar & så gjorde jag lite halter. Gjorde inget speciellt idag heller (:


25 Oktober 2011. Kelly.

Tog en sväng i dom gamla skogarna idag (: Det var ingen som kunde rida med så det fick bli en tur själv. I början var hon faktiskt rätt stel men i slutändan blev hon verkligen jättefin, så himla go & arbetade bokstavligt talat sig själv. Inte för att jag hade några jätte krav på henne idag men ändå. Söttjejen :') Så jag gjorde några skänkelvikningar & halter. Mer gjorde vi faktiskt inte. På hemvägen sen hade det blivit mörkt & feg som jag är så stressade vi väl lite.. men inget Kelly tyckte illa om. Jag tror till & med att hon tyckte det var kul att verkligen få strecka ut sig & trava på!


24 Oktober 2011. Kalle.

Finns inte mycket mer att säga om dagens ridning än att, Kalle var super, men jag har glömt hur jag rider min egna häst.


21 Oktober 2011. Kelly.

Tog en liten tur i skogen mot banan idag. Red nog inte längre än en timma eller något? Hur som helst testade jag lite nya saker. Nja, jag kan väl bara säga att det var sådär :/ Gjorde någon skänkelvikning & någon ryggning. Kunde inte göra så mycket för det blev lite mörkt, fick rida på vägen hem enbart för att jag inte ville rida själv i den mörka skogen xd.


20 Oktober 2011. Kelly.

Var ute på en liten eftermiddagstur med Gabriella & Mamma (: Kelly var väldigt seg igår men det var inget jag kände av idag! Vi tog en jätte mysig väg till någon allé som verkligen blir jättefin att gallopera på i sommar. Tog det väldigt lugnt idag förövrigt, skrittade mest. Gjorde lite böjningar, öppna, slutna, ryggningar & skänkelvikningar. Hon var verkligen jätte fin och mjuk idag. Jag.. eller Gabbi såg även en jätte älg på vägen (jag trodde det var en rotvält xd) med en liten kalv (: Så söta!


15 Oktober 2011. Kelly.

En supermysig ridtur med Gabriella & mamma! Vi tog först ett litet pass i skogen följt av ett litet pass på banan. Kelly var helt underbar idag, super arbetsvillig i skogen, helt lugn. Tog det väldigt försiktigt för att Gabriella bara har ridit Xet 2 gånger. Hittade en ny väg till banan, den var oxå super mysig! Väl på banan hade jag helt klart för mig att jobba på gallop ombyten. Men jag startade med att köra lite i trav, skänkelvikningar & framdelsvändningar. Enbart för att hon var så otroligt bäst idag så tog jag ett skutt över det högsta (60 centimeter) på stocken, vi kom helt perfekt & hon bjöd/taggade som attan! Efter det övergick jag till att jobba i gallop. Gjorde lite skänkelvikningar, jobbade på volter, red i förvänd gallop & fick till 2 gallop ombyten. Hon snubblade till i det ena bytet men fixade till det själv super bra, hon var nog lite trött.. Tillsist avslutade jag med att trava ner henne lite, jag började med att släppa stigbyglarna & verkligen jobba ner henne i en låg form. Åhh, hon var så perfekt & bäst så det finns inte. Hon har verkligen stärkt sig sjukt i ryggen efterssom hon inte orkade hålla igång i traven när man satt ner innan. Allt eftersom tog jag stigbyglarna & red lätt 3 varv eller något bara så att hon kunde slappna av. Sen blev det en härligt avslappnad skritt hem! Världens bästa Kelly♥ Hon är så underbar att jobba med när hon är sån här.
--------------------------------------------------------------------------------
En massa bilder från idag -->Från, Fåren (som åkte hem idag), Till, Gabriella & Xet.Finaste bilden :')Jag bjuder på sista bilden ;)


Drar mig snart mot stallet !(:

Haha, moffar chips & cola, pratar med Simon, väntar på Gabbi, ska snart till stallet. Ojoj, jag hinner med mycket på en & samma gång. Nej men jag ska snart ut & rida Kelly med Gabriella & X:et, hihi har även sagt till Simon att åka förbi stallet & säga hej till Gabbi ^^ Det hände nämligen mig igår, men tyvärr jag heter inte Gabriella :/ Haha.


14 Oktober 2011. Kelly.

Sitter i soffan efter en hääääääärlig ridtur! Var ute själv i skogen ca 50 minuter. Kelly var verkligen super arbetsvillig idag, jag däremot red nog som en kratta, men aa, jag har varit lite seg idag ^^.  Började med att skritta en rejäl bit, allt eftersom började jag trava lite smått. Finns en väg som går lite sick sack så där passade jag på att gallopera & byta gallop i varje sväng. Hon lyssnade verkligen skitbra idag, fin i form hela tiden & super lugn. Vi skuttade även över några vattenpölar för det är ju farligt att trampa i dom. På hemvägen sen körde jag lite ryggningar & halter. Nu väntar ridningen i morgon med Gabriella & Xet (:


Hahahaha, omg!

Hahahahahahahahaha, bara någon kommentar jag läste på en recept sida en gång xd " micke micke god kakan. nu från jag äter varja daganen. bjudar jäst varja gong. jag her bor i svirige i 15 år. gudar har gavit dig micket fina hander till moten laganing. minar son är micket glat " Vad tror ni, att någon verkligen skriver såhär. Eller någon liten unge som skulle vara rolig? xd.


8 Oktober 2011. Kelly.

Startade med en liten tur i skogen & ett litet pass på banan. Hon var väldigt väldigt stel idag, förmodligen träningsverk så jag gjorde inget avancerat alls! Någon skänkelvikning här & där. Med mig hade jag Gabriella barbacka på Kalle. Nu ska hon kanske bli medryttare på Xet !! :D Så nu kan vi rida tillsammans jämt! Nog om det, Förövrigt var Lillalusen väldigt pigg & jobbade på så bra hon kunde. Vänstervarvet var väl dock lite jobbigare. Men jag böjde & ställde lite så hoppas det funkar.
Exchange Ås (Xet) !(:


7 Oktober 2011. Kelly.

Hemma i soffan efter en härlig ridtur! Tog ett lugnt pass i skogen. Hon var verkligen jätte stel i början så jag gjorde lite skänkelvikningar, öppna, slutna & sånt. Allt eftersom lossnade hon & blev jättemjuk & fin. Lyckades till & med hålla henne super lugn & samlad i gallopen, hon som inte brukar vara så lugn annars. Haha. Nej, men jag gjorde inget avancerat & krävde inget av henne. Vill ha en så pigg häst som möjligt i morgon för lite dressyr/markarbete på banan med Gabriella som fotograf!


2 Oktober 2011. Kelly.

Hann tyvärr inte skriva om ridpasset igår.. Hur som helst. Start med att Jag & Nathalie tog en tur genom skogen. Kelly var hur fin som helst, lugn & fin hela tiden. Sen skulle Nathalie prova att hoppa med Kalle så jag körde lite dressyr så länge. Kan väl inte säga att båda var eniga, jag hade mest träningsvärk & kunde knappt rida^^ Haha. Nej men det såg ju inte jättekasst ut.. Vi gjorde nästan inget mer, det började ju regna med så vi red hem. Bild i repris, men jag ville lägga ut den bara för jag tycker ljuset är härligt!


Allt kan hända på donken.

Varit med Nathalie & Gabbi idag som sagt var! Kan inte säga mer än att det var askul. Först var vi i stallet ett bra tag. Sen åkte vi hem & hämtade pengar osv. för att vi skulle till donken (varav att Nattis var hungrig xd) På donken startade allt med att Nattis fick vänta 20 minuter på sin mat.. Sen när vi skulle gå & jag skulle lägga in min bricka hade jag den på fel håll & tänkte verkligen inte på det, så jag bara:
-Amen, den går ju inte in!!!!! Och såg ut som ett jävla frågetecken.. Hihi, sen skulle Gabbi på toa men visste inte hur man låste dörren xd. Och efter det drog vi till ett ställe med massa sandgupp & hoppade där ett tag (med cyklarna). På hemvägen fyllde vi korgarna med snö & hällde ut över min gräsmatta ;) Det var väl våran dag sammanfattad. Haha.


1 Oktober 2011. Kelly.

Heej! Tog en sväng till banan idag, bland annat dressyr. Och eftersom jag inte hoppat på länge tog jag några språng över ett hinder som stod där! Hon var mjuk & fin hela tiden, dels skötte hon sig jättebra i hoppningen. Dock var hindren lite läskiga enligt henne så det blev mest "trav, med jättehopp" hihi, sötnosen ^^ Kom upp i 80 centimeter. Förövrigt gjorde jag lite skänkelvikningar & förlängd trav. Supernöjd med henne idag! Gick skitbra för Gabriella & Kalle med! Kom jättefint i varje språng. Tyvärr får ni inga bilder på mig men 2 på Gabbi ;)
Gabriella & Kalle 80 centimeter !(: Ser inte ut som 80 men det är mätt.RSS 2.0