29 Januari 2012. Kelly.

Underbart pass idag! Red ut med Gabriella som fick låna Kalle (: Vi tog först en liten tur i skogen & red på som vanligt, hästarna var jättepigga & glada. Vi tog en något längre väg idag, förbi militärhuset. På hemvägen svängde vi in på ridbanan lite snabbt så att jag kunde få igenom en "normal" gallop på Kelly då hon var lite busig i skogen. Det finns nästan inga ord för hur fint hon gick! Hon var helt enkelt bäst! Hon gick klockrent på tygeln & lyssnade skitbra :') Sen så skrittade vi hem 2 trötta hästar.
Bästa tantis ♥


28 Januari 2012. Kelly.

Det var superkul att rida idag! Kelly var verkligen framåt & super glad hela passet :D Hon lyssnade skitfint & var som en liten ängel! Gjorde lite skänkelvikningar & halter. Och som den knastant hon är så gjorde hon lite piaffer oxå eftersom hon inte ville stanna utan bara springa ^^ Hoppade en gran gjorde vi med. Hihi, sen blev hon som en liten studsboll utav glädje det sista eftersom vi skule gallopera på en lång snö/sand väg! Mötte en traktor gjorde vi med, men hon stod där så fint när den körde förbi (:
Finaste ♥

I will love you, even after forever.

... Jag är trött, hah! Varit med Sanna idag (: Mycket skratt, som vanligt då ^^ I morgon blir det till att gå upp tidigt för då kommer en ny häst till stallet. Förmodligen åker kameran med så jag kan fota eftersom dom förmodligen kommer springa runt i hagen. Sen efter det är det ridning som gäller! Det blir antagligen en skogstur & jag ska se om någon vill med & fota, så lite nya bilder kanske kommer (: Det kommer väl komma lite bilder sen sist jag fotade Kelly med, så håll utkik! Kram,


Långsamma Androider ...

Android telefoner är bland det långsammaste som finns! Jag håller på/försöker att skicka över en film på 5 minuter till mobilen, haha & som vanligt tar det tre timmar ... A ja, men den blir väl klar så småning om. Just nu har jag absolut ingen blogglust, det händer inte så mycket.

Downloading, please wait.

Laddar ner lite saker! Orkar inte blogga nu.


After forever.


Mulle (:

Fotograferade Mulle häromdagen! Det här är bara ett urval av alla bilder.





22 Januari 2012. Kelly.

Datorn har varit trasig så jag har inte kunnat blogga :/ Men i söndags hopptränade jag Kelly vi hoppade runt 75 - 80 centimeter. En oxer & ett räcke. Det var så jävla kul, verkligen! Hon taggade jätte mycket & hoppade superfint! Hon rättade även till sig jättebra om hon kom fel. Jag är verkligen supernöjd & att hon tycker det är kul gör ju bara saken bättre ^^

Fotografering - Markarbete.

Blev inga bra bilder alls idag ...
Bea & Bebeto.




Gabriella & TimTim.





Pauline & Sally.



Är med & tävlar (:


http://oldhaunts.blogg.se/2012/january/bloggtavling-vinn-armband-av-tagel.html
Skulle vara jättekul att vinna då jag alltid har velat ha ett sen min fjording gick bort :/

18 Januari 2012. Kelly.

Jag hann inte skriva om hoppträningen igår så jag gör det nu. Det gick i alla fall kanon! Kelly var så jävla grym, hon var mjuk, stannade inte en enda gång :') Ah, jag är så stolt över lilltjejen! Vi övade på snäva svängar & att sakta av en bit efter hindren. Riktigt kul faktiskt. Vi hoppade ett sax hinder för första gången med (: Längtar sjukt till nästa gång!
Bild från riktigt länge sen (:


Fotografering - Kelly & Xet.

Några av bilderna jag tog i måndags (:
Kelly.






Xet.







Jag är med & tävlar (: - avslutas: 10 Februari 2012 -


http://pascal.blogg.se/2012/january/tavling-1.html

Ponnyakuten!

Idag är det premiär på säsong tre av ponnyakuten! :D (klockan 19.00 i barnkanalen). Hmm, jag är lite godissugen :3 Kanske åker & köper nåt, kanske inte ... jag har inte bestämt mig än ^^ I morgon är det ju skola igen (: Helt okej faktiskt. Haha, eftersom jag börjar halv 10 på måndagar & slutar 1 (2 lektioner). Och att i morgon ska jag & Gabbi ha fotodag i stallet! Bilder kommer, OHJA! Hihi, kram,

15 Januari 2012. Kelly.

Det blev ett dressyr / hopp pass på Anderstorp idag. Jag började med att värma upp i skritt & trav, och för en gångs skull så lyssnade hon direkt! Snacka om att jag blev glad, därför att hon inte brukar ge med sig direkt. Sen så övergick jag till gallop & varierade mellan ökad & samlad. Gjorde även några gallopombyten ... jag tyckte väl inte dom blev så jättebra men enligt alla andra blev dom det. Senare övergick jag till att hoppa / träna på den kombinationen som jag hoppade för Jesper för ett tag sen. Tror jag hoppade max 80 centimeter idag. Haha, hon var så söt ... vi kom mot ett kanske 70 centimeter högt räcke & hon hoppar minst 20 centimeter över, haha! Jag tror inte hon fattade hur lågt det var xD Dock var ju inte jag beredd på att hon skulle hoppa så stort så det såg väl ut som det gjorde ^^ Hoppade även lite studs & senare på slutet travade vi lite på volter (: Hon gick verkligen skitfint idag min lilla tant ♥

haha! xD


Fixat design & header till Maja !(:

Nu så har jag fixat runt lite i Majas blogg !(: Hoppas du blev nöjd!



Godmorgon! :D

Superfint väder idag! Huhu, jag vill ut & fota, men jag ska snart åka iväg ... så ni får en bild från igår (:
(Bilden är oredigerad)

Kram!

Bilderna från igar!

Bilderna är verkligen superdåliga pga. ljuset & sånt!
Bea & Bebeto!




Gabriella & TimTim!

Nathalie & Pralin!


Pauline & Sally!






Skolan börjar, dålig uppdaterning.

Hej! Som ni kanske märkt så har jag inte kunnat eller hunnit blogga så mycket ... Det är så mycket i skolan nu, jag måste liksom hänga med i alla läxor & då blir bloggen lidande. Men jag ska försöka hålla igång den så mycket jag kan, självklart! Idag har jag varit med Alex (: Vi satt hemma & spelade Spyro en stund senså åkte vi till LRK & fotade lite i Pauline, Nattis & Gabbis grupp. Bilderna kommer förmodligen dyka upp någon gång i morgon, om inte när jag har tid. För i morgon ska jag först på kalas & därefter sen kanske åka med Alex till hennes häst Just to please you (Jossan) (: Så då tänkte jag köra in alla bilder samtidigt ;) Haha, men det blir säkert bra! Och i helgen är det även ridning på schemat. Men att, ni får ha det så bra så länge!

Citat.

Hahaha, dom här passar in sjukt bra på mig xd













Finaste<3





snö.




Ge mig sommar!






Bäst!

Ponnybrudarna, ni är grymma! http://ponnybrudarna.se/

8 Januari 2012. Kelly.

Hoppning på Anderstorp. Hoppade fem & en halvan (: Hoppade runt 1 meter tror jag, haha blev riktigt förvånad när vi mätte, trodde helt seriöst att det var 70 centimeter eller något. Men nej 1 meter var det (: Jag hittade även en ny hoppsits som jag kan börja använda mig av (: + att jag verkligen måste lära mig att kolla framåt! Haha, jag vill alltid kolla ner i hindret typ ^^ Men jag är jätte nöjd över lilltantis idag! Hon har ju inte hoppat så mycket än, men snart så tror jag att hon kommer få lättare för det med (:

Ponnyakuten (y)

Nu är det mesta i bloggen fixat i alla fall! Idag har jag varit med Gabbi, vi skulle ridit men det regnade för mycket :( Så vi har chillat & kollat på några avsnitt av ponnyakuten! Säsong tre kommer ju snart (y) Sen nu på kvällen har jag ätit chokladpudding & ostbricka :3 Hare gött!

Klassen dårå!


Jag kollar ofta upp mot himlen. Jag vill veta att du mår bra. Jag saknar dig enormt. Min ängel.


6 Januari 2012. Kelly.

Det blev en mysig skogstur i det fina vädret! Kelly var helt underbar idag, hon lyssnade skitbra, verkligen! Jag gjorde inget speciellt så, red bara vanliga rundan & lät henne länga sig på sandvägen. Hoppade en gran oxå (: Självklart en liggande, men ändå. Nej men jag är verkligen supernöjd med tantis idag! Dock var hon lite stressad när vi skrittade ut & det var massa läskiga saker ute idag. Men allt eftersom så slappnade hon av (:

2 Tantisar (:

Hej! Jag har inte hunnit blogga så mycket. Sanna har sovit här 2 nätter & så har jag varit ute hos Camilla & Kelly (: Får se när jag hinner blogga "allmänt". Men dagens ridpass kommer fortfarande att publiceras! Sen ska jag försöka mig på att fixa en design & header till Nathalie & Gabriella med (: Så jag har rätt fullt upp, haha ^^ Och sen börjar ju skolan snart igen ... huhu, det har varit as gött med lov! Men det är ju i alla fall fem dagar kvar ;) Haha! Vi hörs (:
Bild från i onsdags, Camilla<3


2 Januari 2012. Kelly.

Idag blev det en tur i skogen med Gabbi på Xet & Nathalie på Kalle (: Alla tre kände för att rida barbacka så det gjorde vi! Allt gick fint & vi hoppade dike :3 Men på hemvägen sen så stressade alla upp sig & blev verkligen jättespända. Så vi fick ta korta rundan & rida hem. Men annars var det superkul med många skrattanfall ;) Kameran fick åka med oxå (:
Kalle & Kelly :D

Nathalie & Kalle (:

Gabriella & Xet (:

Bildbomb + film - 2012!


















2012!

2012, yeah! Mer bilder + film i morgon! Gott nytt år!


RSS 2.0